söndag 27 februari 2011

mina prinsar




Äntligen är Han här. Våran lilla tillökning :-)
Lotus ska han nog få heta, då Lotusblomman symboliserar lycka och utveckling.

Lotus är en chihuahua/papillon på 9 veckor.

Så nu är det var och vartannat sova sen leka här. Lotus blir allt mer och mer kaxig, och tar för sig mera. Tyson är uuuuuunderbar, och lägger sig ner för att kunna leka med lillen, och låter Lotus klättra i hans ansikte m,m. Inatt har dem sovit brevid varandra och bara legat och myst.

Det är super skönt att Lotus har sån underbar matglädje, och tvekar inte en sek på att äta upp det han får. Han gör även sina andra behov utmärkt, sen första stund han kom hit. :)
Idag blir det att köpa en stor hundkorg, dem kan kelas i!
Dock får Lotus fortfarande ha kvar sin "bur", (en transportbur med super mjuk och gosig hundkorg i) som bara han får vara i. Hans lilla fristad. Där får ingen stoppa in händerna, och tyson får inte komma in där. Det är lillens alldeles egna hörna. Där han kan känna sig trygg och bekväm, om han vill vara lite själv. :)

Stort tack till uppfödare och tidigare ägare Carita som gjorde det möjligt för oss att bli 3 här hemma. Och även hur hon välkomnade oss så varm hjärtat. Det här känns så himla bra.

Varma hälsningar // Emelie, Tyson och Lotus

1 kommentar:

  1. Hej Emelie med familj:)-. Äntligen så hittade jag din blogg. Det är ett privilegium att få möjligheten att följa Lotus, "storebror" och din blogg. PS! Vilket underbart namn ni valde:)-.

    Tack för din fina kommentar:)-. Känslan är ömsesidig och jag är så glad och trygg med att Lotus kommer att få ett underbart och spännande liv med dig. Ha en fortsatt härlig försommar.

    Nospussar till lilla Lotus från oss alla. Mvh Carita

    SvaraRadera